Jag ger här länkar till de åtta delarna ”SOCIALDEMOKRATERNAS RUTTNA HISTORIA”

Del 1 – Frimurarnas Skapelse, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8

Allt det togs omhand av frimurarna, och det som på ytan ser ut som motstridiga intresseparter, är en slags schimär – det finns bara EN hand bakom det hela. Så de förde ut feminismen och har därefter uppnått fullt ägande av barnens sinnen, då familjen slogs sönder. Det är en del av grunden i denna vidriga agenda. De institutionaliserade barnen, lagstiftar om tvång att under alla år jämt vara i SKOLAN för indoktrinering (kallas att få ”kunskap” — skolplikt = våld, som är den del av denna kommunism) och bedriver nu total värdegrundsomvandling, feminisering av pojkar och förgrovning av kvinnan, och vänder upp och ned på allt. På så sätt bli alla olyckliga – och då kommer folk att än mer lägga sin tillit i händerna på elitet, Partiet, med sina sju avdelningar, och titta på tv, gå till vårdindustrin, etc… för att än vidare dumma ned sig.

”Folkbildning”… det är en omskrivning för att rycka upp alla strukturer med rötterna, såsom familjen – man ”bildar” annat i oss, sådant som inte har rötter i ett mänskligt och sant liv, utan är det dystopiska kommunistiska paradiset, där Partiet är den högste guden – vi fylls av nonsens, falsk kunskap och pseudoscience.

Facket… Mona Sahlin fich sin vän LO-ordförande Lundby-Wedin att skapa en ”fond” (arbetarnas pengar) som de skulle ha till att vara huvudsponsor till prideskammen. Folket ska alltid rövas på alla pengar för att betala kulorna till pistolerna som sakta men säkert tar kål på oss. Stenhård beskattning, hålla alla lagom halvfattiga och skuldsatta, bara så orkar och kan folk inte ta hand om sig själva och barnen, utan alla håller på med sin ”STRÄVAN”. Allt är uträknat.

”nyanlända-integration” – ett månghövdat vapen som tjänar elitens program, och berikar många. Hade politikerna varit för folket istället fär redskap för illuminaterna program (kommunism/socialism) då hade de gjort allt för att skydda familjen och vår kultur – nu gör de tvärtom, så vi vet att det som pågår är ren ondska, omstöpt till de finaste namn; inkluderande, öppenhet, tolerans, osv till att ”öppna sina hjärtan”.

Vi kunde haft samma höga standard som Tyskland och USA en gång hade, men det såg man till att det inte skulle få ske. Facket är en kontrollinstans, en bromskloss.

Om man inser att att det är EN hand bakom, ända sedan begynnelsen av socialdemokraterna och alla organisationer (det är samma med tex Rotary mm mm, det är allt inom frimureriet) så bör man må illa sedan slutet på sextiotalet, och vi ser hur dessa partiledare/språkrör hela tiden konstant står i tv i debatter och faktiskt bara spelar ett spel, tillsammans – för det är tillsammans de rott som skutan dit den är idag – och de ska bara uppnå kommunismens mål med att lösa upp allt som definieras av gränser, allts integritet, såsom man/kvinna, familjen, och allas eget förstånd och sinne. Det som pågår är en fullständig skam.

Vi vet att maffior och kriminella organisationer bedriver det de gör så hemligt de kan, de vill inte synas. ”Verka men inte synas” är Wallenbergs motto. Då vet man faktiskt vad det rör sig om, vad denna ”samförståndsanda” egentligen innebär.

På vad sätt är det så att ”Socialdemokraterna och arbetsrörelsen har aldrig varit viktigare än nu”?

Har du förhoppningar till det som är en faktor/vapen för att ”elitens agenda” ska kunna drivas än längre för att omstörta detta samhälle – vad har du då sett igenom, och vad kan du avslöja om annat än effekter på ytan? Stockholmssyndromet.

Historikern och författaren Donald Sassoon beskriver ”Socialismen skapades mitt i arbetarkampen av kapitalet, inte av arbetarna!” Kom ihåg att Socialismen skapades av Kapitalet!

Att sen Socialdemokratin och VPK kom det var bara för att ta hand om de radikala vänsterrevolutionära krafterna! Eliten tog kontroll över de Kritiska vänsterrösterna

Dr. Stanley Monteith ”Socialismen var inte skapad för att ta från dom Rika för att ge tillbaka till dom fattiga! Socialismen var ett verktyg som skapades av (Kapitalet) Eliten för att de RIKA på slutet ska kunna kontrollera alla de fattiga!”
Annonser