Kan man själv välja vilken ras man tillhör, välja kön eller om man är ett djur?

Det här är inte satir. Det kan verka så, men är nu mycket av vad samhället har sjunkit ned till, vad skolbarn programmeras med, och kan vara vad de får personliga coacher för stöttning för smooth sailing in i ”vuxenlivet” för att låtsas vara något de inte är. Det är förstörelse av människor med skattepengars hjälp, via hormoner och skalpell.

Kan man som en man vara kvinna, eller omvänt – bara för att man säger att man ”känner”?
Ofta drar man till med att man känner sig som kvinna fångad i en mans kropp – men det är ord, man bygger upp en ”känsla”, får tankar efter det, och det växer, men det är inte verklighet. Man är det kön man är. Hur svårt kan det vara – livet ÄR så enkelt.

När det ”tar över en” och man inte längre har befälet över sig själv, utan dåliga faktorer härskar och rider en – då får man samhällets push att gå i vansinnets riktning.

Denna kvinna, professor Rachel Dolezal, är 100% renrasig kaukasiska. Hon har helvita föräldrar och är genetiskt vit.

Men hon har ”bestämt” att hon hör till den svarta rasen.

Hon sminkar sig mörkare och mörkare, krullar och färgar håret.

Ska verkligheten inte gälla längre?

Dennis-Avner-300Saken på nästa bild är en katt vid namn Dennis Avner. Vilken ras är inte närmare specificerat. Som vi ser har den verklig övertygelse och dedikation i sitt rollspelande. Bilden är inte manipulerad.

Den har genomgått mycket skalpell och pulande med ansikte, hår och tänder, så den kan bli den stora katt den känner att den har bestämt sig för att den är inombords.

Det som inte är mänskligt släpps allt mer ut i namn av människa. Tack för det stödjande samhället. Det kommer in under ”allas lika ‘värde'”.

Det finns idag snart alla varianter. Det finns de som tycker om att ha, som de tror är: sex – med bilar.

Vill vi nu alla i namn av ”tolerans” hjälpa till så att det fenomenet kan sorteras in under ”sexuell läggning”. Vi ska ju falskt tro att det finns läggningar och att det faktiskt är sex… alla avarter. Det är inte sex. Sex kräver hon och han.

Ska de ha gräddfil in i normaliseringsträsket, få plåtpenis ditopererad, så de kan sluta gnida backspegel, och istället ”sätta på” direkt i bensinpåfyllnadsrörsmynningen eller avgasröret? Spännande värre. Avföringshålet anus och packa bajs a la Gardell smäller mycket lägre på pervoskalan.

Det finns många som identifierar sig som ett djur. Är man det bara för att man säger så, att man vill bestämma själv vad man ”är”?

Är detta utveckling? Är det inte snarare avveckling av det vi definierar som ett mänskligt samhälle? Blir det ett alien-demoniskt samhälle som ska ersätta?

En man som känner att han tycker han är en hon, kan alltmer gå på kvinnors toaletter. Ska de dyka upp på nakenbad för kvinnor också då? Skolor i USA för kvinnor, eller flickor, får nu skriva om sina regler, och också ta in de som är män, fast säger att de bestämt sig för att vara en man. Det här är sjukt och vänder tillvaron upp och ned.

Om Dennis Avner har ”sex” med en honkatt, ska det då ses som naturligt med djursex bara man ”känner” på ett visst sätt? Han går fri? Implikationerna i livet för oss blir ödeläggande.

Om man identifierar sig som en hund, är det bara att gå ut bland husen och bajsa som en hund, bara man har med sig en plastpåse och tar upp det?

Allvarligt talat, vad vi snabbt går in i ger många frågeställningar som man måste ta upp. Transpersonsskammen visar på den utvecklingen där olika intressegrupper ökar trycket på att vidrigheter ska normaliseras och ges skydd. Verkligheten trotsas för att folk har begärsegon som inte är dom själva, inte deras sanna jag. Det hade aldrig accepterats tidigare i historien av vanliga eller högstående civilizationer.

Det hela är absurt.

Diskrimineringen av människor och deras sanna natur ökar i takt med att det löjliga och ologiska växer – att man ”är” vad man bestämmer att man är, vad man identifierar sig med. Detta måste brytas.

/Delvis fritt efter en artikel på naturalnews.com

Några bilder på Bruce Jenner
Den stora agendadragaren Hollywood’s lille gullegris.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s