Afrodite var knappast korthårig

Bilden ovan: Idun – den eviga ungdomens gudinna
I en korg förvarar den vackra gudinnan de gyllene äpplena, som ger evig ungdom åt gudarna. Hon är Brages maka – kärlek och fruktbarhet är vad Idun representerar.

Först tänkte vi mest göra detta inlägg som ett skämt, men ju man tänker på det desto klarare blir bilden, att det som nämns är en naturlag som egentligen inte borde ifrågasättas av någon som inte har huvudet under armen, eller har läst något…  som tex en rad esoterik.

Innan du läser vidare… tänk efter om du kan komma på en KVINNLIG karismatisk kvinna?

Feminist-BookstoreDet är inte ovanligt att korthåriga kvinnor är humorbefriade, sura och missnöjda, feminister, har homo-bisexuellt beteende, är hesa, osexiga, osv – och inte att förglömma, är ”bitterfittor”.

Tvärtom är det något signifikativt som ofta synliggör en ”korthårig kvinna”. Det kan vara så att när kvinnor klipper av sig håret eller skapar en mer ”manlig” frisyr så påverkas dom energetiskt till det negativa och deras naturliga kvinnliga utstrålning och sätt att vara på åverkas samtidigt med deras onaturliga hårföring. De ”drar till sig energier” som förändrar dom i grunden och även röstläget till det mörkare.

—————————

Inlagt/uppdaterat:

Jag har sedan jag var sju år retat mig på varför kvinnor i en viss ålder klipper av sig håret. Jag anser att kvinnor som i en viss ålder klipper av sig håret beter sig skamligt och att det är upprörande. Jag upprörs inte om en ung kvinna har kort hår eller en gullig kort frisyr. Jag förundras över det, men jag blir inte nödvändigtvis provocerad.

Ärligt talat så är det bland det mest avvikande jag vet. I år verkar det vara stor skillnad mot bara förra året. Mängder av kvinnor, som vi för enkelhetens skull kan kalla dom, har kort hår. Bakifrån ser man ibland inte vem som är kvinna när de är ett par. Detta är ett uttryck för hur folk förlorat sig själva genom utraderingen av människans starka sanna jag, förlorad manlighet och kvinnlighet. Så för dessa ”kvinnor” känns det bara naturligt med okvinnligt hår, för det återspeglar hur de blivit, så det ”känns som om man är sig själv”. Ruggigt är det – det borde minst vara böter på sådant förolämpande beteende, det är det ju på nedskräpning.

Det är också en återspegling av hur man fått igenom det där med ”allas lika värde”. Led bort folket från det som är enligt manlig respektive kvinnlig natur. Låt det tro att allt är ”sociala konstruktioner”, bildade personer (naturligtvis) kan sitta i tv och säga att raser är en mänsklig uppfinning, eller en social konstruktion. Så sjuk och grov har lögnen nu blivit.

Som i en masspsykos, där man inte har någon aning om varför man gör något, så klipper en del av sig håret. För mig är det något rituellt, och starkt symboliskt att man lägger ned sin person, sin sexualitet och självständighet – sitt människorvärde – och möjligheten att bli bemött som KVINNA eller människa – och blir på något sätt mer en sak som symboliskt säger ”jag är ingen kvinna nu jag är en servande varelse som lever för att underlätta för andra, men jag har ingen egen själ, individualitet eller sexualitet”. Man är inte med i spelet helt enkelt – man blir något som uppenbarligen existerar, men inte så mycket mer.

John Bauer, Tuvstarr i blomsterängen

John Bauer, Tuvstarr i blomsterängen

Jag är övertygad om, om jag får kalla det ”ritualen”, att klippa av sig håret inte bara leder till ”förlorade energier” och sann självkänsla, utan är säkert upphov till en mängd problem, både för person och det naturliga MÄNSKLIGA samhället.

I det militära går det mycket ut på att döda personligheten och göra alla till en inordnad ”soldat”. Liknande kläder, liknande gång, samma frilla, lyda order, för att gå in i en roll och lämna sin egen sanna person i garderoben. Detsamma gäller samhället som sådant. Nednormalisera och led folket bort från att vara en riktig man, en riktig kvinna, diskreditera och stöka till familjen. Låt dom bli glada av chips och schlagerprideskam, med Gardell och Babsan i tre kanaler samtidigt. Så lätt det gick.

Exempel:
Om en kvinna klipper av sig håret när hon får barn för att det blir ”enklare ” och bla ha blaha… så har hon nog från vissa undermedvetet tappat ett mått av respekt.

Hur ska ett barn kunna se sin mamma som en egen person om mamman i fråga är beredd att gå så långt i förtrycket mot sig själv som att klippa av sitt hår som hon ALLTID levt med?

Vad påvisar att mamman är en EGEN själ när hon klipper bort håret för exempelvis barnets skull?

Antagligen leder det till att många barn har svårt att inse att sina mammor är egna personer när de tycks ha valt att inte vara det längre.

Min farmor och pappas systrar har alla tre alltid haft långt hår. Min farmor avled för ett par år sedan men hon hade långt hår hela livet. Hon satte ibland upp det i fina knutar eller frisyrer och hon hade fina gammeldags damkläder, vilket gjorde att man respekterade henne som kvinna. Hon hade inte de här avsexualiserade medelålders ”gömmasigkläderna”, utan kläder som symboliserade kvinnlighet på ett ”tidlöst och ladylikt” sätt.

—————————

Det är ofta obehagligt att vara på stan och gå omkring bland så många som mår dåligt och som ”med sin utstrålning och energi” sprider det dom själva degraderat sig till; disharmoni, fulhet och konflikt (att vara i Göteborg eller Malmö är lite som att besöka ett mentalsjukhus). Alla interagerar där med varandra och det är inte lätt att själv kunna stå kvar i det ”vi alla” fram till sextiotalet förstod var rätt och sunt, eller vara oberörd och inte få en negativ sinnesstämning av det – för Partiets Stockholmsledning har vitt och brett distribuerat ut stämplar… ”fobi”, ”rasism”, ”diskriminering”, ”hat/näthat”… – det är ingen ände på de styrandes övergrepp mot folket och Sanningen. Nedrasningen går så fort nu.

Män ska blir mer kvinnliga och kvinnor ska bli mer manliga var en av Adam Weishaupts visioner för att skapa ett samhälle som skulle förverkliga den dystopiska berättelsen om ”Sodom och Gomorra”.

Emma Goldman

Karl Marx skriver att män ska känna kvinnogemenskap och kvinnor ska känna männens gemenskap – och tydligare blir det när man ser könsrollerna raderas (vilket är ett beslut av skolledningen sedan 1994), och när man reflekterar över frimureriets transsexuella gudom och dess ritualer, allt blir logiskt.

Flera representanter och pionjärer för feminismen har varit korthåriga och totalt saknat karisma, däribland de judiska revolutionärerna Emma Goldman och Rosa Luxemburg och många andra av de kvinnor som fördes ut på den politiska arenan för att snabba på den upplösande mixningsagendan.

Extra läsning:

The Churchill you didn’t know

This movement among the Jews is not new. From the days of Spartacus-Weishaupt to those of Karl Marx, and down to Trotsky (Russia), Bela Kun (Hungary), Rosa Luxemburg (Germany), and Emma Goldman (United States)… this worldwide conspiracy for the overthrow of civilisation and for the reconstitution of society on the basis of arrested development, of envious malevolence, and impossible equality, has been steadily growing. It has been the mainspring of every subversive movement during the 19th century; and now at last this band of extraordinary personalities from the underworld of the great cities of Europe and America have gripped the Russian people by the hair of their heads and have become practically the undisputed masters of that enormous empire.”
Writing on ‘Zionism versus Bolshevism’ in the Illustrated Sunday Herald, February 1920

Marxismen har misstagits för en utopi när det själva verket är ett destruktivt verktyg med målsättningen att lösa upp allts gränser och integritet, både vad gäller man och kvinna, länder och kulturer etc. Man vill få folket att klippa banden med sin härkomst, egna traditioner, rötter och lojalitet till den egna nationen, monarkin, kyrkan, etc. Detta för att kunna störta samhället, inte i avsikt att bygga upp något. Marxismen har aldrig fungerat i verkligheten, utan dessa verktyg brukas nu återigen men nu av hittepået genusvetenskapen. Allt i syfte att destruktivt bryta ner samhället och det sammanhållande kitt som tex vi har i vårt land, dess traditioner, miljöer med vackra stadskärnor, det som är en del av traditionell och naturlig kultur, allt som har harmoni och skönhet, som musik, arkitektur, litteratur och konst – och göra det mottagligt för omstörtning.

Om man inser att marxismen i själva verket inte är ett program för att dela på välfärden, utan en metod att ta makten över den, då blir det till synes paradoxala faktumet att superrika kapitalister stöder marxism alls ingen paradox. Istället blir det helt logiskt ett perfekt redskap för makthungriga galningar ur minoriteterna. Marxismen, eller rättare sagt, kommunismen, är inte en rörelse från eller av de ”förtryckta massorna”, utan från den nya ekonomiska eliten som vill avlägsna den gamla nationella eliten och få deras kapital under offentlig förvaltning under sina klaner.

rosenbergDagens feminister ser allt mer ut som som… vadå… inte nödvändigtvis som män – vilket egentligen är omöjligt då de ÄR KVINNOR, förutom de bland feministerna som är mentalt störda ”män”, tex en del politiker. Vad ska medskaparen av FI, Tiina Rosenberg föreställa?

Angående det svart-röda i klädvalet – det ses ofta i föreställningens attribut, och är ämnat att ”sända ut” konflikt, kaos, uppror och anarki mot tingens ordning. Det stör och triggar dåliga saker hos människor, får oss att avvika – ”gå sin egen väg”.
I det kaos och allmänna tillstånd som man medvetet skapar – som det rödsvarta är en faktor i – så medför det att folket automatiskt än mer lägger sin tillit till förtryckaren, storebror, med dess falska frontkulisser som ”forskare” och den rådande religionen vetenskap. Eliten följer hegeliansk filosofi. Så man fångar flera flugor med en hand med att alltid se till att ha ett tillstånd av disharmoni och dåliga vibs. Sätta folk mot folk, kvinna mot man, säga att familjen är otidsenlig, alltid säga att det finns diskriminerade eller förtryckta grupper. Så legitimerar eliten att politikerna ses som nödvändiga och legitima, och många fortsätter att vart fjärde år lägga sin tillit och röst på Partiets avdelningar (vilket som EN gick i taket när SD kom in i riksdagen). I slutänden har alla blivit fullständigt bortkollrade och det tog slut med frid, lycka och frihet.

Ju mer folk spränger bort mänskliga gränser, ju mer kommer personer som Tiina att användas av ”eliten” för vidare genomdrivning av den onda agendan och de blir överallt i media, och ges i Absurdistan snabb karriärstege.

Tiina Rosenberg var så extrem och avvikande – och därmed mycket användbar i agendans utförsel – så det snabbt kvalificerade till en professorstol!

Rikshäxan

Tre av partiets ledande personer har hoppat av bara under de senaste veckorna och mer eller mindre pekat ut Tiina Rosenberg som orsaken.

Årsmötet förra helgen slutade i en för Fi PR-mässig mardröm där hela mediebevakningen kretsade kring förslag att pojkar borde kunna döpas till flicknamn och krav på äktenskapsbalkens upphävande vilket märkligt nog genast tolkades som klartecken för månggifte för muslimska män. Avhopparen Ebba Witt-Brattström, en gammal vän till Tiina Rosenberg, anklagade i TV4 Rosenberg för att ha sagt att ”kvinnor som ligger med män är könsförrädare”.

I måndags avslöjade

Expressen att en annan av Fi:s grundare, sjukskrivna Susanne Linde, 50, från Arboga, inte längre orkade bli hånad av Tiina Rosenberg.

– När jag på styrelsemötet i torsdags sa att jag kanske skulle sluta så sa Tiina Rosenberg:

”Jag är glad att det inte är intelligensreserven som faller med dig”. I dag, en vecka senare, håller Susanne Linde fast vid vartenda ord. Hon kan fortfarande inte berätta om det som hände utan att börja gråta.

– Jag är ganska svag fortfarande. Jag har varit utbränd. Det gjorde väldigt ont.

– Jag är inte den enda i styrelsen som drabbats av hennes hån, men de andra får prata för sig, säger Susanne Linde.

Andra kommentarer som Tiina Rosenberg ska ha fällt är att ”en bra moderat är en död moderat” och att ”Fi ska inte vara ett trevligt tidsfördriv för medelklasskärringar”.

I onsdags kom det tredje avhoppet från Fi på bara några dagar. Helena Brandt, före detta styrelseledamot och kassör i Fi, anklagade Fi för ha blivit ett ”vänsterparti men med HBT-profil”. Reportrar som under Fi:s årsmöte närmade sig Tiina Rosenberg fick veta att hon inte ville kommentera Ebba Witt-Brattström. När Susanne Linde i måndags gick ut offentligt och berättade om hur hon hånats var Tiina Rosenberg oanträffbar. Liksom i onsdags när Helena Brandt valde att gå.

Hon växte upp i förorten Kontula – Gårdsbacka på svenska – i östra Helsingfors. Ett illaberyktat betongghetto som Alby eller Rinkeby fast utan invandrare, ”där alla var marxister eller kommunister”.

”Min utopi handlar om att det ska finnas en massa parallella kategorier av mänskligt liv. Samtidigt. Om att bryta den heterosexuella, vita, västerländska mannens självpåtagna rätt att kategorisera sig själv som ‘normal’…”

Expressen, 2005:  Så blev Tiina ny ”rikshäxa”

De ”manliga” radikala feministerna ser i sann marxistisk ordning allt mer ut som ”icke-kvinnor”. Ta som exempel ett tidigare språkör för Melonpartiet Grön ungdom (gröna utanpå men röda inuti), den nu ”anarkistiske vänsteraktivisten” Alexander Chamberland. Han ser inte ens ut som en man. Vad är det?

usch-chamberlandHan vill man säger ”hen”. Han är engagerad i; anti-kapitalism, mediekritik, djurrätt, asylpolitik och queerfeminism osv. Det är ett mönster ”de” har att med olika begrepp och fina ord som verktyg infiltrera och muta in samhälleliga och sociala områden, nätverk, grupper och andra sammanhang som i sig finns för något som kan vara värdigt och ha gott syfte. På så sätt förändras allt i ett momentum – det nednormaliseras enligt homolobbyns krackelerade mänskliga kännetecken och status.

Hår och frisyrer har alltid symboliserat en mängd saker

I nordisk historia berättas det mycket om kvinnors hår. Ibland låg attiraljer i gravar såsom hårnålar mm.

Det berättas tex om hur Tors hustru Sif (Siv) fick sitt hår bortklippt av Loke och Tor blev rasande över hur hans hustu blev berövad på ”energier”.

Länge leve kvinnors kvinnlighet!

Botticelli-Birth-of-Venus-detail

Alessandro Botticelli – Afrodites födelse  (”Venus”, detalj)

I Bibeln blev Simson berövad på sin styrka när han blev av med sitt hår, eller hur?

Simson mötte nu Delila, som han blev kär i. Filistéerna fick henne att arbeta för dem. Hon lockade ur Simson hemligheten med hans styrka, som låg i det långa håret. När han somnat lät hon skära av hans sju flätor, och Simson kunde nu fängslas. Filistéerna stack ut hans ögon, fängslade honom och satte honom att sköta en sädeskvarn.

MTS_gundavolt-210138-Sif(withLokeinthebackground)byJ.C.DollmanFrån nordisk mytologi

En natt när hade Loke svårt att sova, steg han upp ur sängen och klädde på sig. Eftersom Tor var borta i öst och jagade jättar så var porten låst. Loke klättrade då upp till ett fönster som stod öppet. Det fönstret var ett av många som ledde in till Sivs sovrum. Loke klev in, han ville verkligen ställa till något otyg. Utan att tänka på konsekvenserna gick han fram till Sivs sängbord och tog upp en juvelprydd sax. Lugnt och försiktigt började han klippa av Sivs långa gyllene hår.

Som tur var kom Tor hem den dagen. När han upptäckte vad som hade hänt med hans älskade Siv blev han helt rasande.

[…] Enda sättet för Loke att ta sig ur Tors grepp var att lova att han skulle skaffa fram nytt gyllene hår till Siv.

Alltså, Simson hade sju (gyllene) flätor, Idun och Sif/Siv hade långt gyllene hår. Detta tema är mycket vanligt i våra sagor och myter. Det är en allegori. Vad handlar det då om? Man sade förr ”the seven ray god”. Guden är Solen med sina strålar, rays. Solens strålar är dess hår, dess rai(y)-diance. Ordet ”ras/race” har sin rot från ”ray”. Sju raser kommer via Solen och de gasformiga planeterna, vilket är Bibelns skapande gudar, Elohim. Simsons styrka satt i håret – Solens kraft och strålglans. Lägg märke till att det är ”sju strålar”:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Solen är ”binary star” med Sirius, som är Isis i den gamla egyptiska kulturen, och är Semiramis, och blev känd som Ishtar/Easter och är ”Mother of God” och “Queen of Heaven” och är ”Moder Maria” (Mariadyrkan). I olika kulturer fick hon namn som; Osiris, Diana, Astarte, Ishtar, Aphrodite, Venus, Cybele, Rhea och Magna Mater – den Stora Modern. ”Sonen” i hennes knä är Tammuz, eller Horus – Solen – Horus; Baal, Apollo, Sol, Krishna, Herkules, Mithra och Jesus. Namnet ”jesus” var under Constantine “Hesus Horus Krishna” och genom tiden så blev det ”Jesus H. Christ”.

Anna själ tredje. Altarskåpet i Lena Kyrka

Anna själv tredje. Altarskåpet i Lena kyrka.

I altarskåpet i Lena kyrka, såväl som i några andra kyrkor i Sverige, så är inte Jesus i centrum, utan Horus/Jesus moder OsIris/Isis. I dessa sammanhang kallas Marias moder för ”Anna själv tredje”.

Skulpturerna som avbildar Maria med Jesus/Solen i knät, och själv sittande i knät på ”modergudinnan” är från 1400-talet. I Göteborgs Domkyrka såg jag överhuvudtaget inget med Jesus. Den ende som hängde på väggen var Dawit Isac.

Frimurarna var med i skapelsen av Domkyrkan i Göteborg, och de visste precis som kyrklig ledning hur det förhåller sig med dessa saker. Att det idag så långt ögat når inte syns någon Jesus är inte konstigt – den är helt inom politik och aktivism, styrd av de som äger agendan, för de dåliga fenomenens ”framåtskridande”. Den har sina homovigslar. Usch. Det kan kallas satanism.

Vi återgår… När Sif berövades sitt hår av Loke, var då Solen/sonen dömdes att ”gå under”, och fick gå ned i Hel, eller Hades, där Loke härskar – för Solen och personifieringarna Simson och Sif (life) hade tappat sin kraft och blivit svaga, för det var vid höstdagjämning runt den 23 september, och nätterna blev längre än dagarna.

cross_zodiac_solsticeDet stod och ”vägde” på vågskålen, för Solen var på väg att gå in i det första huset nedanför ekliptican (den horisontella linjen i zodiakens och kristendomens kors), det sjunde huset/ecknet i zodiaken, Vågen/Libra. Mazzaroth i Bibeln är där det enda ordet på hebreiska, och betyder zodiaken. Men Solen/sonen dömdes. Sif återfick så småningom sitt gyllene hår – Solen återuppstod från de döda, efter att helt ha varit borta i tre dygn vid vintersolståndet. (”in my father’s house are many mansions”) – slut på utvikning.

Democratic presidential hopeful Sen. Hillary Rodham Clinton, D-N.Y., signs ”devils sign” to the pride crowd?

Bildspelet under har storheter som transvestiten Michael Obama – USA:s andre man, det kallar sig Michelle, Kommunals tidigare ordförande Ylva Thörn, den för riksrätt inte inställda Mona Sahlin, Kate Middleton, finansminister Magdalena Andersson, världens farligaste kvinna Hillary Clinton, utrikesminister Margot Wallström, riksdagsledamot Ulla Andersson (V), Tysklands president Angela Merkel, Rädda Barnens generalsekreterare Elisabeth Dahlin, vi-bygger-landet-Annie Lööf och Tiiiiiina Rosenberg:

Detta bildspel kräver JavaScript.10376002_671179126282931_5769242454678467526_n gsfamiljen2

Ibland får man inte nog av vidriga skojsamheter – vi har en bottenlös kloakbrunn att ösa ur – i vårt land Absurdistan (vem som nu har lagt rabarber på sedan sjuttiotalet, då vi fick ETT Parti med sju avdelningar) – så vi tar en slideshow till:

Detta bildspel kräver JavaScript.

När vi ändå är inne på reptilfobi… låt oss ta ett annat  vidrigt exempel.

”Hon gjorde pjäs av sitt könsbyte”

alex-lundberg-reptoidAlex Lundberg tror att man kan byta kön, ungefär som man bytar skor. Så är också snacket nu därute. Hur sjukt kan det bli? Bara för att vi genom vår skatt låter enorma pengar gå via skalpell-ingrepp, så är det inget som ”bytats”. Vad är det för fel på folk och samhälle? Det vill nu heta Aleksa.

”Under arbetet med pjäsen har Aleksa förändrat sin syn på kön, kropp och sexualitet. Hon säger att hon inte alls är säker på att det är nödvändigt att byta kön fysiskt, även om hon inte ångrar att hon gjort det.” Han måste byta tankevärld för att förstå något av värde – men det är så klart inte lätt när samhället har tagits över av dessa krafter, som inte har med med ett mänskligt samhälle att göra.

…………………………………………………………………………………

Rosa Luxemburg nämndes av Churchill, och jag nämnde Adam Weishaupt (Illuminati) –

Henry Makow har skrivit många artiklar och denna är en av dom:

In 1832 William Russell established a chapter of the Illuminati at Yale called the ”Skull and Bones.” President G.W. Bush, his father and John Kerry are members. On Sept. 9, 1785, Joseph Utzschneider, a lawyer, and two other defectors revealed the Illuminati goals before a Court of Inquiry in Bavaria: Abolition of the Monarchy and all ordered government; Abolition of private property (which the Illuminati will assume); Abolition of Patriotism (nations); Family, (through the abolition of Marriage, Morality, and by government providing ”Education” for children) and finally, Abolition of all Religion, particularly Christianity.

These are exactly the goals of Communism, enunciated by Marx in 1848. The Illuminati and Communism go hand-in-glove.  Hela artikeln

Nedan en intervju med Henry Makow av Red Ice Radio (Kungälv), som man nu dock bara kan lyssna på som medlem. men det finns på youtube. Denna:

Henry Makow is the author of ”Cruel Hoax – Feminism and the New World Order” also ”Illuminati – the Cult that Hijacked the world”. He’s written extensivley, on his website henrymakow.com, about many different politically incorrect issues from feminism to the satanic bankers to free speech, Zionism and much more. He is with us, as the second guest in our series about Zionism, Israel and multiculturalism. Topics Discussed: Zionism, Israel, 1972, Palestinians, the structure of Zionism, Freemasonry, cultural programming, fragmentation, Sayanim, Palestine and Israel, apartheid, cultural cohesion, multiculturalism, immigration, feminism, migration, satanic agenda, Lucifer, Illuminati, Weishaupt and more.

hen-rör

mpjubel

Annonser

One thought on “Afrodite var knappast korthårig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s