Kyrkan utnyttjas av homo(r)-FI-nätverket och är i bräschen för normalisering av perversion – om inte ens den kunde stå kvar i det riktiga livet… – var finns hoppet då?

DSC_0077

Fotat från Mignon-hållet mot kyrkan. En man (osvuret är bäst) gör en installation för markering att den är tagen till reviret. Dubbelsäng bäddas med vidrig prideskamflagga som underlakan. Kuddar för fyra personer. Det fanns också affischer om ”pappa…” och sjuk propaganda ämnat att förleda de oftast redan förledda – men ungdomar… gud eller den lag som vi är inom, det högre, förbjude att vuxna och kyrkan gör vad den gör. Det är så förfärligt och man tror knappt på vad man ser. Barn gick förbi och frågade ”mannen” vad han gjorde. Jag kunde inte riktigt höra, men hörde i alla fall att de avslutade med ”… trevligt…”. Ungdomar förstörs nu snabbt och medvetet, av vuxna människor i den agenda eliten för ut visa sina ägda politiker, och deras media (all media, den kan också kallas RFSL-median).
I en bättre tid hade denne person gripits och straffats för sin förfärliga, egostiska och ödeläggande verksamhet.

20150625_185352

När jag senare på kvällen spanade för att se om någon hade gjort ett rättrådigt ingripande för att minska skadan, så var gärningsmannen på väg att lasta in allt i sin bil och åka iväg.

DSC_0079

Det kyrkan nu annonserar ut om sig själv är känkning av kristna symboler och den ursprungliga kristendomen och är är på tvärs med själva livet och all upprätt andlighet – utöver sunt förnuft och egen och allmän hederlighet. Det bästa tyckte prästen/kyrkan, vad det verkar, för att använda manipulation av ord för att förvrida folks tänk, var att kroka på orden ”kärlek”… och ”öppenhet”. Han tror inte på andlighet, tydligen, eller att bättra sig, att kultivera sig och ge upp sin lägre, nu även perverterade, natur.

En präst ska visa på sanna ursprungliga principer vad gäller de två polerna i livet; hon/yin resp. han/yang, det som är själva grunden. Allt annat är emot livet och skulle aldrig i en bättre tid ha fått sätta sin fot i en kyrka eller ett tempel

Kyrkan skulle egentligen visa vägen och skydda människor från att hamna 180 grader fel, gå utanför sin sanna natur eller att förlora sig i tillvarons illusioner. Nu är den vapen, bräckjärn och spjutspets i upplösning av man/kvinna och familj. Perverterad präst tar kyrkan i besittning.

DSC_0080

Om vi tittar på vad det kan stå i de kristnas/pseudokristnas egen heliga skrift, i guideboken:

De bytte ut Guds sanning mot lögnen och tog sig för att dyrka och tjäna det skapade i stället för Skaparen.

Paulus säger också vad detta slags onaturliga liv ger upphov till och det stämmer in exakt på vår tid.

Romarbrevet 1:26-32
Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen. De har blivit uppfyllda av allt slags orättfärdighet, ondska, girighet och elakhet, de är fulla av avund, mordlust, stridslystnad, svek och illvilja. De skvallrar och förtalar, de hatar Gud och brukar våld. De skrävlar och skryter och tänker ut allt ont. De lyder inte sina föräldrar, är oförståndiga och trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa.

Det här är ingen vacker syn, men det som Paulus beskriver är helt klart en bild av vår tid, både när det gäller att dyrka det skapade och när det gäller omoral och inte tro på Gud, egentligen, utan tro på motsatsen, det satanistiska.

Få tror, att Djävulen finns. Andra avbildar honom som ett litet rött monster med horn på skallen, men beskriver Bibeln ärkebedragaren så?

Andra Korintierbrevet 11:14
Och det är inget att förvåna sig över. Satan själv gör sig lik en ljusets ängel.

Matteusevangeliet 13:37-39
Han svarade: ’Den som sår den goda säden är Människosonen. Åkern är världen. Den goda säden är rikets barn, ogräset är den ondes barn. Ovännen som sådde det är djävulen. Skördetiden är tidsålderns slut, och skördemännen är änglar.

luciferNu börjar saker och ting att klarna på allvar! Det är inte Gud, utan Djävulen, som ligger bakom världens kaos. I begynnelsen bedrog Djävulen människan. Därefter har han sått sin säd i denna värld. Nu skördar vi frukterna av denna draksådd. Det visas av tidens tecken, som Jesus talade om ovan. I sin liknelse tar inte Jesus alls på sig ansvaret för de ruttna frukterna. Djävulen är ensam ansvarig för dagens kaotiska värld.

Vi googlade lite kring bibeln… Läs vidare

(1) En svensk präst berättade inför en grupp muslimska ”flyktingar” om Sverige och våra
sedvänjor. I samband härmed tog han av sig sin ”prästkrage”, lade den på bordet
och sade: ”Jag vill med denna gest visa att jag är en vanlig människa som Ni”.
Men vad han i verkligheten gjorde, utan att förstå det, var att han förnekade
sig själv, sin religion och visade upp sig som en dummerjöns. Detta var en
iscensatt andlig Striptease där han egentligen framförde budskapet: ”Jag är en
stor dumbom, kom och dra mig vid näsan.” I muslimska länder är en präst (imman)
en högt uppsatt potentat som aldrig skulle kunna tänka sig att göra något
liknande. Effekten blev lika stor som om han hade dragit ner byxorna, böjt sig
framåt, och visat upp sin bakdel för sällskapet. I fortsättningen visade denna
grupp människor inte någon som helst respekt för den svenske prästen!
Förmodligen kommer de för all framtid ej heller visa det svenska samhället någon
respekt.

(2) En zigenare med hela sin familj hade trängt in hos handläggaren och de uppträdde hotfullt, krävande och ställde högljutt krav på sina kontantbidrag. När de arroganta besökarna skall gå avslutar handläggaren på svenskt artigt manér: ”Jag tackar så mycket för besöket – välkommen åter.” Zigenaren vänder sig då till mig med orden: ”Säg åt karln att han är en idiot”, och försvann med sin familj. Jag mår dåligt efter en sådan upplevelse.

(Från internet 2009, nu borta)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s