Lukasjenko oroad över kärnfamiljens skövling i Väst

Vitrysslands president Aleksandr Lukasjenko har på den allmänna diskussionen på 70:e FN-toppmötet uttryckt sin oro i samband med den pågående skövlingen av kärnfamiljen i en rad länder.

– Den traditionella familjen håller på att undergrävas i en rad länder. Vi tycker inte om när man försöker tvinga oss att acceptera vissa avvikelser som norm samt vissa sociala ”innovationer”.

Jag väntar mig besk kritik men frågar ändå: finns det någon som tänker skaffa barn? Vi kommer å vår sida att göra allt i vår makt för att låta våra barn, barnbarn och deras efterkommande att bevara de av folket vedertagna moraliska värden, goda traditioner av andlighet och kultur.

Läs hela artikeln på svenska:
http://se.sputniknews.com/asikt/20150930/684290.htm

”Familjen är hjärtats fosterland”
Sades av Louise Erixon i hennes Sommarprat 2015-07-13, efter min 10.10.
(Sambo till Jimmie Åkesson.)

Meddelande… planerade ni inte, Louise och Jimmie, att gifta er redan 2013? Vad blir er inverkan, i er position, på den ödelagda kulturen, och efter decenniers attack på familjen, förstörelse av man och kvinna, dess särskilda naturer. Är det inte särskilt viktigt vad ni gör? Det räcker inte att säga många fina ord om vad man ”tror på”, om det inte levs upp till i förståelse och handling. Folk kommer mer att gå efter vad ni GÖR än SÄGER.

Du talar så fint talar i audion om familjen som samhällets grundbult, mm – men knyter inte ihop familjesäckan fastän ni har barn. Sänder det inte ut budskap att man kan ”lämna” så fort det inte passar… bara för att det ”känns” på något sätt?) Tid att spela online kanske finns, men inte att gifta er. Hur är era prioriteringar och anammande av sant mänskliga normer som ger överlevnad för ”oss”, utöver att ge eget barn dess rättmätiga, seriösa och trygga sammanhang? Inte menat som negativ kritik, vi vill mer uttrycka vår förbryllning.

VW_CaddyLife

VW Caddy Death är en vidrig antifamiljebil med plats för många svikare.
Storsläggan har ju emellertid nyss slagit till mot det stora men fuskande och manipulerande bilföretaget. Vilket också på reklambilder visar upp att de går onda makters ärende i den usla agendan. Karmisk återbetalning, kanske man kan säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s