Lukasjenko oroad över kärnfamiljens skövling i Väst

Vitrysslands president Aleksandr Lukasjenko har på den allmänna diskussionen på 70:e FN-toppmötet uttryckt sin oro i samband med den pågående skövlingen av kärnfamiljen i en rad länder.

– Den traditionella familjen håller på att undergrävas i en rad länder. Vi tycker inte om när man försöker tvinga oss att acceptera vissa avvikelser som norm samt vissa sociala ”innovationer”.

Jag väntar mig besk kritik men frågar ändå: finns det någon som tänker skaffa barn? Vi kommer å vår sida att göra allt i vår makt för att låta våra barn, barnbarn och deras efterkommande att bevara de av folket vedertagna moraliska värden, goda traditioner av andlighet och kultur.

Läs hela artikeln på svenska:
http://se.sputniknews.com/asikt/20150930/684290.htm

”Familjen är hjärtats fosterland”
Sades av Louise Erixon i hennes Sommarprat 2015-07-13, efter min 10.10.
(Sambo till Jimmie Åkesson.)

Meddelande… planerade ni inte, Louise och Jimmie, att gifta er redan 2013? Vad blir er inverkan, i er position, på den ödelagda kulturen, och efter decenniers attack på familjen, förstörelse av man och kvinna, dess särskilda naturer. Är det inte särskilt viktigt vad ni gör? Det räcker inte att säga många fina ord om vad man ”tror på”, om det inte levs upp till i förståelse och handling. Folk kommer mer att gå efter vad ni GÖR än SÄGER.

Du talar så fint talar i audion om familjen som samhällets grundbult, mm – men knyter inte ihop familjesäckan fastän ni har barn. Sänder det inte ut budskap att man kan ”lämna” så fort det inte passar… bara för att det ”känns” på något sätt?) Tid att spela online kanske finns, men inte att gifta er. Hur är era prioriteringar och anammande av sant mänskliga normer som ger överlevnad för ”oss”, utöver att ge eget barn dess rättmätiga, seriösa och trygga sammanhang? Inte menat som negativ kritik, vi vill mer uttrycka vår förbryllning.

VW_CaddyLife

VW Caddy Death är en vidrig antifamiljebil med plats för många svikare.
Storsläggan har ju emellertid nyss slagit till mot det stora men fuskande och manipulerande bilföretaget. Vilket också på reklambilder visar upp att de går onda makters ärende i den usla agendan. Karmisk återbetalning, kanske man kan säga.

Annonser

Varbergs prideskam stör miljön och det gemensamma rummet den 27 juni

50 nyanser av pervo Prideskammsflagga. och exponering av 50 vidriga böcker.

50 nyanser av pervo
Prideskamflagga vid exponering av vidriga böcker

Varbergs prideskam stör miljön och det gemensamma rummet den 27 juni 2015

Det sorgligaste är den medvetna attacken på oskyldiga barns sinnen.

Biblioteket på Komedianten är besudlat med vidriga prideflaggor. Varför ska flaggor vara överallt? Varför hänger det tex en stor flagga på räcket upp till andra våningen? Man kan ha en affisch någonstans med information om eländet som avhålls, men istället är man som en del av skammens arrangemang. Skattepengar tas till förstörelse av våra barn – där vuxna hjärntvättade är förövare till det kriminella att förleda barn och ungdom i denna befängda händelse i Varberg.

På ett bord i barnavdelningen är det prideflagga och mängder av böcker ämnade att inympa bakvända tankesätt och naturvidrig förståelse i småbarn. Bibliotekets bokbuss ska enligt programmet vara… och ha ”sagostunder” för barn på temat HBTQ(r).

På ett bord i barnavdelningen är det prideflagga och mängder av böcker ämnade att inympa bakvända tankesätt och naturvidrig förståelse i småbarn. Bibliotekets bokbuss ska enligt programmet vara… och ha ”sagostunder” för barn på temat HBTQ(r).

perverterade övergrepparePrideskam i läder

I en stad nära oss?

Två två-åriga flickor iklädda koppel och lädertrams av sina förövare.

De är bland halvnakna pervos och främlingar iklädda fisknät och lädertrams som verkar vara för djurhållning.

Tvillingarna har ingen mor hos sig, utan två perverterade ”män” har på något sätt fått en leverans. Inga pervos ska få ha barn.

”Männen” var stolta över att få visa upp vad de gjort med flickorna.

– Folk ska få se mer än barn med mamma och pappa… varje förälder får bestämma vad som är det rätta för barnen. Vi bestämde att detta var rätt för våra barn.

Små barn som borde vara i sin mammas trygga kärlek och omvårdnad shanghajades av två ”pappor”, som de kallar sig, in bland groteska munderingar och fetischer i ett sammanhang besatt av bondage och sadomasochism. Förvridna människor som tappat sans och vett låter inte barnen komma undan. För det finns propagandakrokar som: ”alla ska med (S) och ”alla behövs” (M).

Ni ska lämna våra barn i fred!

20150612_160047

Prideskamflagga på ett bord med 50 nyanser av indoktrinering
Övergrepp mot barn – förledande av barn och ungdom, och allt dras med, Varbergs Stadsbibliotek

Familjer kanske nu för tiden mest följer med tidens ström och tror det är i sin ordning, att det tex är helt normalt att lämna bort barnen redan som småttingar till institution!

Utförseln av agendan att stöpa om samhället och omforma människor är så stark och direktiv och styrmedel till media, organisationer, skola och institutioner är förödande.
Genusutbildad och programmerad personal kan knappast stå emot att fylla barnen med vidrigheter, för att i Orwellianskt nyspråkbruk ”värdegrunda” dom. Alla ska bli ”värdelösa” i namn av ”licensierad värdegrundad”, likavärde, jämställdhet och få leva ”odiskriminerat”.

Människor är utsatta för stort tryck och hjärntvätt och ska enligt Stockholmssyndromet omhulda sådant som inte är från eget sinne, utan den förtryckande övermakten som kastar det i ansiktet på oss genom media, såsom rikslikaren och storebrors propagandabyrå SVT.

sjuk-förskolepersonal-utnyttjar-småbarn1

På bilden ser man barn som sanslösa vuxna använder sig av. Det är förskolan Hagahuset i Göteborg. 120 barn i åldrarna 1-6 år utnyttjades i aktiviteten

”Arbetar ni mycket med detta?

– Vi pratar varje dag om människors värde, om att det inte spelar någon roll vilken sexuell läggning eller vilken hudfärg man har. Vi vill främja att alla får vara olika och uppmuntra och stötta barnen. Det pågår 365 dagar om året.”

Föräldrar har lämnat över sina barn till en ond entitet, staten. Den styrs av vem – vad är det för dunkla krafter, som i vår tid massivt rullar ut agendan, som är icke-mänsklig? Det är så viktigt för dom att ”värdegrunda” ned barnen och alla till nollvärde (kallas ”allas lika värde”).

Read this slowly:

Love, it is not to be understood in human terms, that is the corrupt version.

However the word ”love” is misunderstood… it is not meant to be the love in human terms which humans are enslaved by.
That is the corrupt version of the real one.

The Divine Law controls what is called karma, but it is much broader and ”harsher” than people want to accept.

Man missanvänder ord som ”älska” och ”kärlek” – det är helt sanslöst som det har blivit – helt utom kontroll.

Just nu då jag lägger in (uppdaterar) detta inlägg (som också är sajtens framsida) med bilden på barnen, så ser jag när jag tittar på artikelkällan, en annan artikel: Kraftig brand härjar i centrala Göteborg. Det var i lördags, alltså bara några dagar efter prideskamparaden med småbarnen vid Skanstorget i Haga, som en storbrand härjade där, och det var ett omistligt landshövdingehus och stall som ödelades, det var unikt i sitt slag. Det var där Albert och Herbert spelades in. Thomas von Brömsen säger ”Det är en del av ens liv och ett slags kulturarv som försvunnit”.

I inlägget vi postade här för en vecka sedan Pompeiji – de fick varningar – nu är det globalt så undrade vi bland annat:

”Man tog inte lärdom på den tiden när jordbävning kom och det förekom skalv emellanåt.
Vad är meningen med sådana händelser och historien?
Bryr vi oss och vad gör vi?
Vi bör ”fejsa” situationen och skärpa oss, annars är vi medansvariga.”

Det var ett sammanträffande. Är inte parallellen uppenbar? Får vi inte varningar utöver ”återgäldning”, och kommer olyckor utan anledning och en ”större mening”? De föräldrar och andra, tex förskolepersonal, som inte tar rätt ståndpunkter, är på gungfly. Hur kroniskt är tillståndet, illusionen som likt en ny superbakterie gräver i kropp och sinne?

Det är mycket som försvinner, både ”kulturarv”, mänskligt liv och allt, det går den vägen om denna utveckling fortsätter.

De som inte vill ha den nya ”förståelsen” – vilken inte borde ha någon plats i ett samhälle med goda principer – puttas ut i marginalen och kläms åt på olika sätt .

Man ska enligt Partiets filosofi (Marxismen, med sina sju avdelningar) istället tänka att det inte finns rätt och fel i livet. Alla gränser suddas då sakta men säkert ut – liksom livets värde och mening.

natural_familiesDet fungerar inte, det är historiens läxa. Man lockar och bedrar med att det är ”frihet”, men inget kan vara mer felaktigt – det leder till allas ofrihet och slutet på mänsklig civilisation som vi känner det.

Kan man stå emot emot floden av propaganda, sluta att tiga och vägra att följa med i måttstockens förskjutning för vad som är mänskliga förhållningssätt? Kan vi inte längre i våra hjärtan känna vad som är rätt och fel och känna naturlig avsky för det som förstör kärnfamiljen – den enda sanna familjen – och det som alltid setts som ovärdigt och oacceptabelt?

Vi har förr i alla kulturer alltid haft ”rättesnören”, sedan kom ”bud”, nu har vi lagar, men oavsett i vilka sammanhang de funnits och vad de kallats, så har syftet varit att människor inte ska gå vilse och göra orätt och begå dåliga gärningar, utan livet ska blomstra och samhällen frodas genom att människor följer tingens verkliga ordning och sin natur, som man och kvinna. I Norden talade man om ”dygd”. Det finns en sammanställning kallad NORDENS LOVVÄRDA DYGDER.

Moral kan det kallas  – livets grundsten.

———————————

Inlagt 21/7 2015:

Genève juni 2015
Familjevänlig FN-resolution får feminister och pervos att rasa

FN:s råd för mänskliga rättigheter UNHRC antog i Genève den 26 juni en omfattande resolution, vilken uppmanar medlems-länderna att beskydda familjen som samhällets grundläggande enhet, erkänner föräldrarnas rättighet att utbilda sina barn och uppmanar alla länder att implementera en politik som tillvaratar familjens intressen.

Flera försök gjordes av feministiska och HBTQ(r)-relaterade påtryckargrupper…
… de misslyckades helt, vilket gjorde feminist- och homosexgrupperna rasande.

USA:s kraftfulla lobby-verksamhet för att besegra eller ändra den familjevänliga resolutionstexten fick tack och lov ingen inverkan.

Resolutionen understryker att (den traditionella) familjen är samhällets grundsten.

http://www.pravoslavie.ru/english/80578.htm
https://tommyhansson.wordpress.com/2015/07/20/familjevanlig-fn-resolution-far-feminister-och-sexradikaler-att-rasa/

Kyrkan utnyttjas av homo(r)-FI-nätverket och är i bräschen för normalisering av perversion – om inte ens den kunde stå kvar i det riktiga livet… – var finns hoppet då?

DSC_0077

Fotat från Mignon-hållet mot kyrkan. En man (osvuret är bäst) gör en installation för markering att den är tagen till reviret. Dubbelsäng bäddas med vidrig prideskamflagga som underlakan. Kuddar för fyra personer. Det fanns också affischer om ”pappa…” och sjuk propaganda ämnat att förleda de oftast redan förledda – men ungdomar… gud eller den lag som vi är inom, det högre, förbjude att vuxna och kyrkan gör vad den gör. Det är så förfärligt och man tror knappt på vad man ser. Barn gick förbi och frågade ”mannen” vad han gjorde. Jag kunde inte riktigt höra, men hörde i alla fall att de avslutade med ”… trevligt…”. Ungdomar förstörs nu snabbt och medvetet, av vuxna människor i den agenda eliten för ut visa sina ägda politiker, och deras media (all media, den kan också kallas RFSL-median).
I en bättre tid hade denne person gripits och straffats för sin förfärliga, egostiska och ödeläggande verksamhet.

20150625_185352

När jag senare på kvällen spanade för att se om någon hade gjort ett rättrådigt ingripande för att minska skadan, så var gärningsmannen på väg att lasta in allt i sin bil och åka iväg.

DSC_0079

Det kyrkan nu annonserar ut om sig själv är känkning av kristna symboler och den ursprungliga kristendomen och är är på tvärs med själva livet och all upprätt andlighet – utöver sunt förnuft och egen och allmän hederlighet. Det bästa tyckte prästen/kyrkan, vad det verkar, för att använda manipulation av ord för att förvrida folks tänk, var att kroka på orden ”kärlek”… och ”öppenhet”. Han tror inte på andlighet, tydligen, eller att bättra sig, att kultivera sig och ge upp sin lägre, nu även perverterade, natur.

En präst ska visa på sanna ursprungliga principer vad gäller de två polerna i livet; hon/yin resp. han/yang, det som är själva grunden. Allt annat är emot livet och skulle aldrig i en bättre tid ha fått sätta sin fot i en kyrka eller ett tempel

Kyrkan skulle egentligen visa vägen och skydda människor från att hamna 180 grader fel, gå utanför sin sanna natur eller att förlora sig i tillvarons illusioner. Nu är den vapen, bräckjärn och spjutspets i upplösning av man/kvinna och familj. Perverterad präst tar kyrkan i besittning.

DSC_0080

Om vi tittar på vad det kan stå i de kristnas/pseudokristnas egen heliga skrift, i guideboken:

De bytte ut Guds sanning mot lögnen och tog sig för att dyrka och tjäna det skapade i stället för Skaparen.

Paulus säger också vad detta slags onaturliga liv ger upphov till och det stämmer in exakt på vår tid.

Romarbrevet 1:26-32
Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen. De har blivit uppfyllda av allt slags orättfärdighet, ondska, girighet och elakhet, de är fulla av avund, mordlust, stridslystnad, svek och illvilja. De skvallrar och förtalar, de hatar Gud och brukar våld. De skrävlar och skryter och tänker ut allt ont. De lyder inte sina föräldrar, är oförståndiga och trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa.

Det här är ingen vacker syn, men det som Paulus beskriver är helt klart en bild av vår tid, både när det gäller att dyrka det skapade och när det gäller omoral och inte tro på Gud, egentligen, utan tro på motsatsen, det satanistiska.

Få tror, att Djävulen finns. Andra avbildar honom som ett litet rött monster med horn på skallen, men beskriver Bibeln ärkebedragaren så?

Andra Korintierbrevet 11:14
Och det är inget att förvåna sig över. Satan själv gör sig lik en ljusets ängel.

Matteusevangeliet 13:37-39
Han svarade: ’Den som sår den goda säden är Människosonen. Åkern är världen. Den goda säden är rikets barn, ogräset är den ondes barn. Ovännen som sådde det är djävulen. Skördetiden är tidsålderns slut, och skördemännen är änglar.

luciferNu börjar saker och ting att klarna på allvar! Det är inte Gud, utan Djävulen, som ligger bakom världens kaos. I begynnelsen bedrog Djävulen människan. Därefter har han sått sin säd i denna värld. Nu skördar vi frukterna av denna draksådd. Det visas av tidens tecken, som Jesus talade om ovan. I sin liknelse tar inte Jesus alls på sig ansvaret för de ruttna frukterna. Djävulen är ensam ansvarig för dagens kaotiska värld.

Vi googlade lite kring bibeln… Läs vidare

(1) En svensk präst berättade inför en grupp muslimska ”flyktingar” om Sverige och våra
sedvänjor. I samband härmed tog han av sig sin ”prästkrage”, lade den på bordet
och sade: ”Jag vill med denna gest visa att jag är en vanlig människa som Ni”.
Men vad han i verkligheten gjorde, utan att förstå det, var att han förnekade
sig själv, sin religion och visade upp sig som en dummerjöns. Detta var en
iscensatt andlig Striptease där han egentligen framförde budskapet: ”Jag är en
stor dumbom, kom och dra mig vid näsan.” I muslimska länder är en präst (imman)
en högt uppsatt potentat som aldrig skulle kunna tänka sig att göra något
liknande. Effekten blev lika stor som om han hade dragit ner byxorna, böjt sig
framåt, och visat upp sin bakdel för sällskapet. I fortsättningen visade denna
grupp människor inte någon som helst respekt för den svenske prästen!
Förmodligen kommer de för all framtid ej heller visa det svenska samhället någon
respekt.

(2) En zigenare med hela sin familj hade trängt in hos handläggaren och de uppträdde hotfullt, krävande och ställde högljutt krav på sina kontantbidrag. När de arroganta besökarna skall gå avslutar handläggaren på svenskt artigt manér: ”Jag tackar så mycket för besöket – välkommen åter.” Zigenaren vänder sig då till mig med orden: ”Säg åt karln att han är en idiot”, och försvann med sin familj. Jag mår dåligt efter en sådan upplevelse.

(Från internet 2009, nu borta)

Motvilja, inte rädsla är det som ligger till grund för homofobi

Motvilja, inte rädsla är det som ligger till grund för homofobi, enligt psykologer vid Arkansas Universitet

Homofobi är ingen verklig fobi. Detta påstår tre psykologer vid Arkansas Universitet som i en nyligen gjord studie visade att homofobi inte kommer av rädsla eller ångest – vilket riktiga fobier gör – utan den känslan man har när något är motbjudande.

Jeffrey Lohr, professor of psychology, Fulbright College, (479)575-4256, jlohr@uark.edu
Bunmi Olatunji, doctoral student, department of psychology, (479)871-4991, oolatun@uark.edu
Allison Hogge, science and research communications officer, (479)575-555 alhogge@uark.edu

Ordens dolda värderingar

Tillvägagångssättet är alltid detsamma. Antal ”grupper” förökar sig genom delning och förser sig själva med namn som ska symbolisera det förtryck man anser sig utsatt för. Vi insjuknar i ständigt nya fobier som är renodlat hitte-på från aktivister med siktet inställt på sig själva. Sålunda är vi numera inte bara islamofober och homofober utan också afro-fobiker, ryss-fobiker(!), ziganister (eller rom-fobiker) och asiat-fobiker (ligger och bubblar).

Från: Maj Grandmo, Osagt, Samhällsblogg om det extrema Sverige
>>> Ordens dolda värderingar

Studier visar att homosexualitet inte är medfött – ingen ÄR homosexuell – det är ett beteende

Homosexualitet är inte medfött! – 2003

publicerad 2003-07-02

Den hitintills mest omfattande tvillingstudien visar att homosexualitet inte är medfött

Den hitintills mest omfattande och välgjorda undersökningen om biologiska faktorer och sexualitet visar att homosexualitet inte är medfött utan orsakas av sociala eller psykologiska faktorer. Trots att studien är den mest omfattande och välgjorda hitintills så har svenskt media konsekvent tigit om den.

En ny stor tvillingstudie bekräftar vad många tidigare studier visat, att homosexualitet inte bestäms av några genetiska faktorer utan orsakas av sociala och/eller psykologiska faktorer (Bearman & Buckner 2002).

För första gången har ett stort representativt urval av både enäggs-och tvåäggstvillingar undersökts för att studera sexualitet. Studien använde ett suburval från 90118 individer som deltog i undersökningen vilket gav 289 par av enäggstvillingar; 495 par av tvåäggstvillingar; 1251 syskonpar; 442 par av halvsyskon (samma fader eller moder) och 662 par av ej besläktade syskon (dvs adoptivbarn eller styvsyskon via ”blandade” familjer). Undersökningens nyckelfrågor var: ”Har du någonsin haft en romantisk attraktion till en kvinna (man)?” och självattesterad sexuell aktivitet. Slutsatserna från studien var att:

”mönstret av överensstämmelse mellan par i sexuella preferenser mot samma kön för syskonpar indikerar inte någon genetisk påverkan oberoende av social kontext . I kontrast stöder våra resultat hypotesen att mindre könssocialisering i tidig- och prepubertal barndom formar den kommande samkönade romantiska preferensen ..” (Bearman & Buckner 2002, s. 1179)1.

Om homosexualitet vore nedärvt, skulle det finnas ett korrelationsmönster där andelen syskonpar då båda syskonen var homosexuella ökar, ju mer gemensamma arvsanlag syskonparet har. Om det ena syskonet har homosexuella preferenser så skulle sannolikheten att det andra syskonet också har det öka ju närmare släkt de var. Om homosexualitet har biologiskt ursprung, borde mönstret alltså vara att enäggstvillingar har den högsta korrelationen av att båda syskonen är homosexuella, den näst högsta bör finnas bland tvåäggstvillingar och helsyskon eftersom dessa har mer gener gemensamt än personer som inte är släkt. Den lägsta korrelationen borde vara bland styvsyskon i blandade familjer eftersom de inte är släkt. Studien visar emellertid inte bara att detta korrelationsmönster saknas utan också att korrelationen i sig inte är statistisk signifikant. Det finns alltså ingen koppling mellan gener och homosexualitet alls 2. Studien utgör en avgörande vederläggning av biologiska teorier som förklaring på homosexualitet.

Tabell över korrelationsmönstret
[…]

Typ av par som undersöktes

Enäggstvillingar 6,7%
Tvåäggstvillingar 7,2%
Helsyskon 5,5%
Styvsyskon 4,2%

När LeVays undersökning av skillnader mellan heterosexuella och homosexuella mäns hypothalamus och när Hamers et als studie om genetiska markörer för homosexualitet publicerades så hävdades det i media att forskning visat att ”homosexualitet är medfött”. Sanningen var att dessa studier hade flera problem i sin metodologi och i sitt urval. LeVays slutsatser är endast grundade på 19 homosexuella och 16 heterosexuella män och sex heterosexuella kvinnor, totalt endast 41 personer (LeVay 1991).

Hamer’s resultat grundar sig endast på 40 homosexuella bröder och resultatet var troligtvis inte statistiskt signifikant (Risch et al. 1993).
Tvillingstudien av Bailey och Pillard (Bailey och Pillard 1993) kan inte heller mätas sig med denna 3.

Vad svensk media därtill så bekvämt ”missade” var att Hamers och LeVays resultat, även om de vore riktiga inte visade att homosexualitet var medfött. De visade högst att biologiska faktorer hade ett visst inflytande, inte att de på något sätt var avgörande för en persons sexuella inriktning 4. Trots att studien av Bearman och Buckner är mycket bättre gjord och trovärdigare än både LeVays eller Hamers undersökningar så har vanliga media konsekvent tigit om den. Inte någonstans kan man läsa om dess resultat, ingen svensk tidning eller nyhetssändning nämner något om den hitintills mest omfattande studien på området.

Ej 10% som har perverterat beteende (0% ÄR sodomiter/homosexuella)

Vidare så var inte de som deltog i undersökning på intet sätt representativa för den övriga befolkningen. T ex så var 25% fängelsefångar och en del dömda för olika sexbrott. Andelen homosexuella är fler i en sådan grupp, speciell bland dem som var i fängelse pga sexbrott. Många av dem kan ha varit i fängelse just på grund av sin homosexualitet vilket inte är anmärkningsvärt då denna studie gjordes på 1940-talet. Vid den tiden ansågs fortfarande homosexualitet vara ett brott.

Det har gjorts undersökningar långt senare som har visat helt andra siffror än de som Kinsey fick fram i sin rapport. 1993 gjordes det en studie med 3 321 amerikanska män där endast 2,3% hade haft homosexuella kontakter de senaste 10 åren och endast 1,1% var genuint homosexuella. Detta var en av de senaste studierna som gjordes och som visade andra siffror än Kinsey-rapporten. 1989 tex så gjordes det en studie och som resultat fick man fram att 6% hade haft homosexuella kontakter och 1% var genuint homosexuella. Liknade studier har gjorts i tex Frankrike där 4% av männen och 3% av kvinnorna hade haft homosexuella kontakter och endast 1,4% av männen och 0,4% av kvinnorna var genuint homosexuella.

Man har visat genom ett antal senare studier att Kinsey-rapporten inte stämmer.

Denna siffra 10% är något som homosexförespråkarna ändå fortfarande tar till som argument trots att det har blivit motbevisat av ett antal andra studier.

Inom homosexrörelsen har man vetat om att denna siffra kanske inte stämmer men man har ändå använt sig av den som medel för att nå sina mål. Kanske visar det sig en dag att argumenten: man är född homosexuell eller att man inte kan bli fri från det inte stämmer heller precis som med den magiska 10%.

Noter

1. ”the pattern of concordance of same-sex preference for siblings pair does not suggest genetic influence independent of social context. . . In contrast, our results support the hypothesis that less gendered socialization in early childhood and preadolescence shapes subsequent same-sex romantic preferences.”

2. Ett förtydligande kan vara på sin plats, det finns alltid en indirekt korrelation mellan gener och egenskaper i en trivial mening, eftersom vi är biologiska varelser. T.ex. generna för en längd över 1.90 är inte gener egenskapen ”att vara en bra basketbollsspelare” de visar inte att egenskapen ”att vara en bra basketbollsspelare” är bestämt av gener däremot finns en korrelation mellan generna för längd och egenskaper ”att vara en bra asketbollsspelare” eftersom längden är en faktor som ökar sannolikheten för egenskapen ifråga. Alltså, även om homosexualitet inte är medfött så finns det alltid en koppling till personens genotyp eftersom alla egenskaper i en trivial mening alltid är produkten av samspel mellan arv och miljö.

Vad studien visar är att miljön är den viktigaste och avgörande faktorn för uppkomsten av homosexualitet och att ingen är ”född homosexuell.”

3. I Baily och Pillards studie ingick 56 enäggstvillingar, 54 tvåäggstvillingar, 142 vanliga bröder och 57 adoptivbröder som inte var släkt. För samtliga brödraparen gällde att åtminstone den ena brodern var homosexuell. Denna studie har hävdats stödja att homosexualitet har ett biologiskt ursprung, speciellt i svenskt media när den i själva verket visar precis tvärtom. En närmare analys av resultaten visar att den stödjer det motsatta (Risch, et al 1993).

4. Se not 2.

 

Referenser

Bearman, P.S. och Buckner, H.(2002) ”Opposite-sex twins and adolescent same-sex attraction”, American Journal of Sociology 107: 1179-1205.

Hamer, D., Hu, S., Magnuson, V.L., Hu, N., Pattatucci, A.M.L., (1993) ”A Linkage Between DNA Markers on the X Chromosome and Male Sexual Orientation” Science 26: 321-327.

LeVay, S. (1991) ”A difference in hypothalamic structure between heterosexual and homosexual men.” Science 253: 1034-1037.

Risch, N., Squires-Wheeler, E., and Keats, B., J. B. (1993) ”Male Sexual Orientation and Genetic Evidence” Science 262: 2063-2064

Bailey J, Pillard R. (1991), ”A Genetic Study of Male Sexual Orientation”, Archives of General Psychology 48: 1089-1096.

…………

(Man kunde en gång läsa i AB eller Expressen om rapporten nedan, otroligt att det slank igenom RFSL-sfärens tidningars (är ”alla” tidningar) hårda censur.

Ny studie: homosexualitet är inte medfött – 2005

publicerad 2005-04-06

[…] har tidigare rapporterat (den ovan) om nyligen publicerade studier som visar att homosexualitet främst är orsakat av icke-biologiska faktorer. En granskning av relevanta studier om homosexualitet och biologiska faktorer visar att homosexuell orientering bestäms av både arv och miljö, men att arvet endast spelar en liten och indirekt roll.

Det har nu publicerats ytterligare en studie på området som stöder detta. Forskare vid Illinois Universitet i Chicago, UIC, har identifierat flera områden i den mänskliga genuppsättningen som verkar påverka om en man blir hetero- eller homosexuell.1 För första gången har hela genomen (genuppsättningen) finkammats efter de avgörande ärftliga faktorerna för manlig sexuell orientering. Studien visar att det finns sekvenser av DNA som tycks ha kopplingar till mäns sexuella orientering, på tre olika kromosomer i cellkärnan.

Det är alltså den första studien som gjort en fullständig undersökning av genomen av sexuell preferens hos män.

I studien analyserades genuppsättningen hos 456 män från 146 familjer med två eller fler homosexuella bröder, som fick sin genotyp kartlagd med 402 markörer med bestämda intervaller. 137 familjer hade två homosexuella bröder och nio familjer hade tre homosexuella bröder. Studien baseras inte på slumpmässigt urval utan deltagarna var rekryterade visa annonser i lokala och nationella homo-publikationer. Trettio av familjerna hade en förälder och trettio hade två föräldrar, 46 av familjerna hade åtminstone en heterosexuella manlig eller kvinnlig helsyskon. Tidigare studier har enbart granskat X-kromosomen, en av de två könskromosomerna.

I den nya studien undersöktes alla övriga 22 kromosompar. Men den andra könskromosomen, Y-kromosomen, granskades inte därför att den inte tros innehålla många gener. Undersökningen visade sig att 60 procent av de homosexuella bröderna hade identiska DNA-sekvenser på kromosomerna 7, 8 och 10, i en slumpmässigt vald grupp skulle 50 procent ha identiska DNA-sekvenser. Psykologen Brian Mustanski som har lett forskningslaget på UIC som har lett forskningslaget där också forskare från National Health Institute ingått, fastslår att det inte finns någon särskild ”homo-gen”. Forskarnas egen hypotes är att homosexualitet är ett komplext samspel miljö och ett flertal gener.

Kommentar:

Ytterligare en spik har slagits i kistan för teorin att homosexualitet skulle vara ”medfött”. Denna studie visar återigen att biologiska faktorer endast spelar en mycket liten och indirekt roll som biologin trivialt alltid måste göra för alla egenskaper hos biologiska organismer. Det är självklart så att det finns vissa grundläggande temperament eller personlighetsdrag som ökar chansen för att en given person också får andra egenskaper på grund av de mera grundläggande personlighetsdragen. T.ex. om en person har en större benägenhet till aggression så ökar det självklart risken för en kriminell eller asocial personlighet och självklart så är en grundläggande aggression delvis styrt av biologiska faktorer, men egenskapen ”kriminell” är endast indirekt styrt av biologiska faktorer såsom aggressionsnivå, förmåga att bedöma konsekvenser, självinsikt osv, Utan ”rätt miljö” så skulle inte ett kriminellt beteende utvecklas. En person som är längre än genomsnittet och dessutom har ett bra bollsinne har naturligtvis ökad chans att bli en bra basketbollspelare.

Men återigen är sådana egenskaper endast en indirekt roll för att orsaka att någon blir en bra basketbollspelare, utan en viss miljö är det inte bara osannolikt utan omöjligt att utveckla en sådan egenskap. De genetiska och biologiska faktorerna för homosexualitet motsvarar alltså de biologiska faktorerna för basketbollspelare. Utan en viss miljö olika val blir det ingen bra basketbollspelare, och utan en viss miljö och utan vissa val så utvecklas ingen homosexualitet. Det är rimligt att homosexualitet korrelerar med vissa grundläggande personlighetsdrag, man har t.ex. märkt att atypiskt könsrollsbeteende hos prehomosexuella barn är det som starkast korrelerar med homosexualitet i vuxen ålder. Homosexuella män är och känner sig oftare omanligare än heterosexuella män, likaså känner sig homosexuella kvinnor (och beter sig oftare) manhaftigare än heterosexuella kvinnor. Detta kan tyda på en del homosexuella har en gemensam grundläggande personlighetstyp i botten.

För att gå till ett annat ämne: läsaren borde fråga sig är varför inte alla dessa studier som visar en annan bild av homosexualitet än den man vill påskina basuneras ut i media? Varför skriver inte t.ex. Expressen eller Aftonbladet några stora rubriker om detta? Och varför är det t o m så att de mest välgrundade teorierna och fakta inte får komma fram?

Referenser:

1. Mustanski B. S. et al. (2005)

Mustanski, Brian S., DuPree, M.G., Nievergelt, C. M.,
Bocklandt, S., Schork N. J., och Hamer D. H. (2005) “A genome wide scan of male sexual orientation” Human Genetics DOI: 10.1007/s00439-004-1241-4
http://springerlink.metapress.com/openurl.asp?genre=article&id=doi:10.1007/s00439-004-1241-4

Huvudsakligen från internet (källa nu okänd)

I videon är det verkligt STARKA och stolta kvinnor och män och inga spillror av det som vi tvingas bevittna här, spillror med pridestuk:

Afrodite var knappast korthårig

Bilden ovan: Idun – den eviga ungdomens gudinna
I en korg förvarar den vackra gudinnan de gyllene äpplena, som ger evig ungdom åt gudarna. Hon är Brages maka – kärlek och fruktbarhet är vad Idun representerar.

Först tänkte vi mest göra detta inlägg som ett skämt, men ju man tänker på det desto klarare blir bilden, att det som nämns är en naturlag som egentligen inte borde ifrågasättas av någon som inte har huvudet under armen, eller har läst något…  som tex en rad esoterik.

Innan du läser vidare… tänk efter om du kan komma på en KVINNLIG karismatisk kvinna?

Feminist-BookstoreDet är inte ovanligt att korthåriga kvinnor är humorbefriade, sura och missnöjda, feminister, har homo-bisexuellt beteende, är hesa, osexiga, osv – och inte att förglömma, är ”bitterfittor”.

Tvärtom är det något signifikativt som ofta synliggör en ”korthårig kvinna”. Det kan vara så att när kvinnor klipper av sig håret eller skapar en mer ”manlig” frisyr så påverkas dom energetiskt till det negativa och deras naturliga kvinnliga utstrålning och sätt att vara på åverkas samtidigt med deras onaturliga hårföring. De ”drar till sig energier” som förändrar dom i grunden och även röstläget till det mörkare.

—————————

Inlagt/uppdaterat:

Jag har sedan jag var sju år retat mig på varför kvinnor i en viss ålder klipper av sig håret. Jag anser att kvinnor som i en viss ålder klipper av sig håret beter sig skamligt och att det är upprörande. Jag upprörs inte om en ung kvinna har kort hår eller en gullig kort frisyr. Jag förundras över det, men jag blir inte nödvändigtvis provocerad.

Ärligt talat så är det bland det mest avvikande jag vet. I år verkar det vara stor skillnad mot bara förra året. Mängder av kvinnor, som vi för enkelhetens skull kan kalla dom, har kort hår. Bakifrån ser man ibland inte vem som är kvinna när de är ett par. Detta är ett uttryck för hur folk förlorat sig själva genom utraderingen av människans starka sanna jag, förlorad manlighet och kvinnlighet. Så för dessa ”kvinnor” känns det bara naturligt med okvinnligt hår, för det återspeglar hur de blivit, så det ”känns som om man är sig själv”. Ruggigt är det – det borde minst vara böter på sådant förolämpande beteende, det är det ju på nedskräpning.

Det är också en återspegling av hur man fått igenom det där med ”allas lika värde”. Led bort folket från det som är enligt manlig respektive kvinnlig natur. Låt det tro att allt är ”sociala konstruktioner”, bildade personer (naturligtvis) kan sitta i tv och säga att raser är en mänsklig uppfinning, eller en social konstruktion. Så sjuk och grov har lögnen nu blivit.

Som i en masspsykos, där man inte har någon aning om varför man gör något, så klipper en del av sig håret. För mig är det något rituellt, och starkt symboliskt att man lägger ned sin person, sin sexualitet och självständighet – sitt människorvärde – och möjligheten att bli bemött som KVINNA eller människa – och blir på något sätt mer en sak som symboliskt säger ”jag är ingen kvinna nu jag är en servande varelse som lever för att underlätta för andra, men jag har ingen egen själ, individualitet eller sexualitet”. Man är inte med i spelet helt enkelt – man blir något som uppenbarligen existerar, men inte så mycket mer.

John Bauer, Tuvstarr i blomsterängen

John Bauer, Tuvstarr i blomsterängen

Jag är övertygad om, om jag får kalla det ”ritualen”, att klippa av sig håret inte bara leder till ”förlorade energier” och sann självkänsla, utan är säkert upphov till en mängd problem, både för person och det naturliga MÄNSKLIGA samhället.

I det militära går det mycket ut på att döda personligheten och göra alla till en inordnad ”soldat”. Liknande kläder, liknande gång, samma frilla, lyda order, för att gå in i en roll och lämna sin egen sanna person i garderoben. Detsamma gäller samhället som sådant. Nednormalisera och led folket bort från att vara en riktig man, en riktig kvinna, diskreditera och stöka till familjen. Låt dom bli glada av chips och schlagerprideskam, med Gardell och Babsan i tre kanaler samtidigt. Så lätt det gick.

Exempel:
Om en kvinna klipper av sig håret när hon får barn för att det blir ”enklare ” och bla ha blaha… så har hon nog från vissa undermedvetet tappat ett mått av respekt.

Hur ska ett barn kunna se sin mamma som en egen person om mamman i fråga är beredd att gå så långt i förtrycket mot sig själv som att klippa av sitt hår som hon ALLTID levt med?

Vad påvisar att mamman är en EGEN själ när hon klipper bort håret för exempelvis barnets skull?

Antagligen leder det till att många barn har svårt att inse att sina mammor är egna personer när de tycks ha valt att inte vara det längre.

Min farmor och pappas systrar har alla tre alltid haft långt hår. Min farmor avled för ett par år sedan men hon hade långt hår hela livet. Hon satte ibland upp det i fina knutar eller frisyrer och hon hade fina gammeldags damkläder, vilket gjorde att man respekterade henne som kvinna. Hon hade inte de här avsexualiserade medelålders ”gömmasigkläderna”, utan kläder som symboliserade kvinnlighet på ett ”tidlöst och ladylikt” sätt.

—————————

Det är ofta obehagligt att vara på stan och gå omkring bland så många som mår dåligt och som ”med sin utstrålning och energi” sprider det dom själva degraderat sig till; disharmoni, fulhet och konflikt (att vara i Göteborg eller Malmö är lite som att besöka ett mentalsjukhus). Alla interagerar där med varandra och det är inte lätt att själv kunna stå kvar i det ”vi alla” fram till sextiotalet förstod var rätt och sunt, eller vara oberörd och inte få en negativ sinnesstämning av det – för Partiets Stockholmsledning har vitt och brett distribuerat ut stämplar… ”fobi”, ”rasism”, ”diskriminering”, ”hat/näthat”… – det är ingen ände på de styrandes övergrepp mot folket och Sanningen. Nedrasningen går så fort nu.

Män ska blir mer kvinnliga och kvinnor ska bli mer manliga var en av Adam Weishaupts visioner för att skapa ett samhälle som skulle förverkliga den dystopiska berättelsen om ”Sodom och Gomorra”.

Emma Goldman

Karl Marx skriver att män ska känna kvinnogemenskap och kvinnor ska känna männens gemenskap – och tydligare blir det när man ser könsrollerna raderas (vilket är ett beslut av skolledningen sedan 1994), och när man reflekterar över frimureriets transsexuella gudom och dess ritualer, allt blir logiskt.

Flera representanter och pionjärer för feminismen har varit korthåriga och totalt saknat karisma, däribland de judiska revolutionärerna Emma Goldman och Rosa Luxemburg och många andra av de kvinnor som fördes ut på den politiska arenan för att snabba på den upplösande mixningsagendan.

Extra läsning: Läs mer

Perversion ger kortare livslängd – står i strid mot livets upprätthållande principer

Här kan man läsa om hur nedbrytningen vid perversionen han/yang>>> <<<han/yang och hon/yin>>> <<<hon/yin ger kort liv. Det på grund av att det är osunt, onaturligt och emot själva livets inneboende struktur.

The median age of death for those who regularly engage in homosexual behavior leaned in the direction of less than 50. The data suggest a ”20- to 30-year decrease in lifespan” because of ”substantially elevated rates of sexually elevated diseases . . . cancer and heart conditions, and violence among homosexual men and women.” (Four data sets: obituaries from the homosexual press; two 1994 sexuality surveys; homosexual marriage records for Scandinavia; and Colorado medical records) (Paul Cameron, Kirk Cameron, and William L. Playfair)

Det är alltså väldigt nedbrytande. Detsamma gäller för samhället.

If you are having ”sex” with a member of your own gender, then that is what you DO, not what you ARE.

Sarcasm aside: homosexuality, like alcoholism is spiritually unhealthy, and medically dangerous. We have documented evidence of homosexuals, men especially, having a life expectancy 20 years shorter than heterosexual men. The diseases associated with sexual misconduct are severe, as are the medical complications of many homosexual activities. We need to reach out in love to these people and help them beat their addiction to an unhealthy lifestyle, for their own sake, and also for the sake of society.

En annan artikel på denna skam som visar sambandet mellan förtjänt kort livslängd och perversion.