Ta avstånd från illusionisternas Nato-fälla

Helt befängd artikel.

Det är helt ovärderligt att stå utanför denna onda grupps agenda.

Ryssland är ingen fiende. Eliten försöker nu sy ihop till ett stort krig genom hetspropaganda och lögner. Som de har gjort hela tiden om de obefintliga massförstörelsevapnen i Irak, och är vad de gör överallt, såsom Syrien.

Edgar Cayce sa att Ryssland var världens hopp.

Dödade ”de”, som redan föregångaren till Kennedy varnade för, en miljon barn i Irak?

Kennedy blev då för farlig, och de tog hans liv.

De hatar Ryssland för Ryssland är snart den enda kraften som står emot västmarxismens mål att lösa upp allts integritet: Man/kvinna, familj, kulturer och nationer och raser. De vill lösa upp allt och mixa ned allt till ”nollvärde” genom de luriga kroken ”allas lika värde”, utöver ”tolerans”.

Ryssland står också emot GMO – som är till för att förstöra mänskligheten.

Ryssland vet också sanningen om den falska utförseln av ”man made global warming” och vad syftet med det projektet är.

Denna elitgrupp äger US and A-liens. Obama har självklart ingen makt. Det är inte så det fungerar.

Den geopolitiska agendan genom Rockefeller m fl, och George Soros oranga revolutioner är förfärlig.

Det är ärligt talat bara gravt hjärntvättade personer som propagerar för Nato. Det får bara inte ske.

Ryssland står emot GMO, står emot homoagendan och förstörelsen av familjen. Där Sverige går före… är sedan länge utsett till att vara försöksland för upplösning… och ska vara bräckjärn för sådant i EU

Nu vill man förstöra Ryssland genom att tvinga dom att liera sig med Kina. Allt som gör det kommer att ruttna. Kinaregimen är olaglig och har kidnappat befolkningen.

Inget kommer att förstås, om man inte utgår från VARFÖR man i första skedet skapar dessa konflikter, krig och svåra omständigheter därute, som utgår från samma grupp personer. De som med lögnen som utgångspunkt, påhittade massförstörelsevapen, ödelade Irak, och har dödat miljoner små barn där. De ligger bakom isis och alqaida. USA skulle kunnat ta ned isis på några veckor i början, men det gjordes ju inte – för att dessa missfosters tillblivelse är helt och hållet från denna onda grupp av ”världsbyggare/förstörare”, med sin geopolitiska agenda.

De skulle själva ta emot de människor de nu driver iväg, för att dessa ska vara en del av dena allmänna upplösningen och sänkningen av Europa.

Den gruppen äger USA. De fortsätter att sprida konflikter och krig, ha sina ”Oranga revolutioner ”mm. Rockefeller och George Soros, är två som är med i det sammanhanget.

Nu försöker de dra agendan vidare med att lösa upp våra europeiska kulturer, försvaga, söndra och splittra europas länder, samtidigt som de håller på med propagandalögner mot Ryssland. Hela vår media, nästan, är insyltade och driver på.

Så de effekter vi ser av strömmar av folks som drivs hitåt, med olika medel, är just vad de är ute efter. Dumma svenskar inser inte vilken föreställning det är som pågår.

Det följer alltid Hegeliansk princip. Dessa konflikter och krig ÄR SKAPADE FÖR ATT HA SOM VERKTYG i agendan. Det som blir effekterna av det är just det man vill ha:

Principen: skapa ett ”Problem” (som dessa ”krig, isis och alqaida har inga andra skapare och underbackare än US-eliten) för att få Reaktionerna (folkets egna acceptans och att gå med på det, för de är lurade) – alltså gå med på det som är elitens ”Lösning” – som är inom deras geopolitiska agenda.

Så man skapar problem för att i slutänden få det vi ser: effekter som att dessa flyktingströmmar uppstår – för man vill ha kaos och upplösning. Det är alltid så. Marxismen kommer alltid att vara som den är, den syftar till att lösa upp allts integritet, oavsett om vi talar om man/kvinna, familj, etnicitet eller ras.

Denna ”elit” varnade redan Kennedys företrädare för, och han namngav det som det ”militärindustriella komplexet”:

Kennedy blev därför farlig för dom, och de tog hans liv.

Nu behöver de desperat ett stort krig, och de ringar in Ryssland, och piskar upp ett hat genom propaganda (lögner) och de har all media.

Måtte vi stå utanför Nato. Men de dåliga krafterna jobbar nu på att få in Sverige – så att inte vårt land ska komma undan förstörelsen.

Centern verkar nu ha fångats in i nätet. Annie Lööf har väl varit på utvecklingssamtal med Karl Rove… När Maud O var det på Gotland (han brukar dyka upp där) då vände centern magiskt direkt på klacken vad gäller kärnkraften.

På samma sätt fungerade det när John Kerry var här och träffade Annie Lööf. Det tog inte många dagar förrön hon fick (C) att säga att vi bör gå med i NATO.

Jag ser inte alls att SD tar upp om de verkliga orsakssammanhangen till att man skapar dessa konflikter som leder till att folk ska välla in i Europa.

Förstår ni inte varför de skapas? Att de är månghövdade vapen?

Man vill ha effekterna/reaktionerna så att ”de” sedan kan komma med ”lösningarna”, vilka är deras egna – vilket var vad man vill ha från första början genom manipulatioinerna och skapandet av oron/konflikternna/stödjandet/underblåsandet, och går ut på att få in alla under deras kontroll – alla ska med… Så gjorde USA också då den folkligt valda regeringen fick lämna in i Ukraina. De stör överallt, de (som G Soros) ligger bakom det där med Oranga revolutioner.

Det är ganska avgörande att om man vill vara en seriös politisk kraft, eller person… så utgår man från just det som eliten gör – annars kommer man att vilseleda sig själv och andra. De som inte vet vad eliten följer för princip kan förslagsvis låta David Icke förklara det. Här kommer några korta videos där han förklarar hur det går till därute utifrån den principen:
Problem > Reaction > Solution:


Ryssland har inte vikit ned sig, utan är en nagel i ögat på grund av att de skyddar sin etnicitet, vill inte ha GMO, gör motstånd mot pride-elände, hbtq(r)-syndrom och upplösning av samhället och massa elände… Det är mycket därför vår media därför används till att bedriva helt sjuk propaganda mot Putin och Ryssland.

Det verkar som att visa krafter inom de som äger USA (Obama har ingen makt) och dess folk, det Företaget vill ha det totala tillintegörande slaget. Donald Trump har sagt som det är, att en spade är en spade – och det får man ju inte säga – det ska ju vara Orwellianskt nyspråksbruk istället… med ”fobi” och annat som politiker svänger sig med – för att effektivt stämpla ut folk i marginalen – Trump sa att han har länge sagt vad man alltid sa, att pressa/tvinga aldrig Ryssland att liera sig med Kina.

Nu gör de som shanghajat USA just det. Den olagliga kommunistregimen, den onda röda draken… den kommer att förstöra Ryssland – allt som lierar sig med Kina kommer att ruttna genom deras ”pengar” – vilka egentligen är vidriga drakägg.

Att låta folk fly är för att skada alla folkgrupper, lösa upp tingens ordning. Vad Sverige har gjort är den värsta kriminaliteten. Man får inta sabba med en kultur, eller låta andra kulturer lösas upp i en smältdegel. Man kan inte ha mångkultur, det finns inget sådant, det är bara ord. Vad vår regim gjort efter Tage Erlander är att ha gjort sig till ETT Parti, och man har tagits över för att bli redskap för vissa krafter – Sverige är sedan länge utsett att vara försöksland.

Sverige ska ”gå före” och vara drivande, ska vara bräckjärn i EU för upplösning av man och kvinnas intergritet, för att slå sönder Familjen, lösa upp vårt gemensamma kitt, det sammanhang vi är inom för att känna en tillhörighet – lösa upp ALLTS integritet.

Därför var man snabba med att riva alla stadskärnor, det som var tråd bakåt i folks miljöer, det sam gav trygghet, mening och harmoni, man gick rakt på det. Partiet skulle vara guden, och vetenskap den nya religion. Partiet skulle ha sina själslösa lådor. Domus där, men för att göra det svårare att se igenom så fick EPA/Tempo vara där också. Döda kalla miljöer, som man bara rusar förbi. Vem vill turista kring Sergels Torg… nej, man drar sig till Gamla Stan… – Hjalmar Mehr ville riva den också, men det fanns inte pengar just då… vart beger sig turister – jo, där det är äkta och inte kommunistpräglat, som kring Plattan i Sthml. Dit där det är harmoniska miljöer, inte ”modern art”, med blaffor och installationer, som är till för att bedriva krig mot människor, det är sådant som stör oss.

Men de fick bort de fantastiska sjuttonhundratalshusen med sina fina spegelsalar.

Nu har vi Mona Sahlin, så naturligtvis har skadan varit svår under många år. I en normal tid så hade vissa personer gripits och ställts inför rätat direkt. Nu sitter de som toppolitiker, redaktörer och tv-chefer (som Levengood), etc, det är en hög växel ilagd i Absurdistan.

En kultur är så mycket, stora djupa sammanhang, hör ihop med plats på jorden, klimat, mm – yttre natur formar ens inre natur, tänk, personlighet i den gruppen – helt olika slags människor – vi är helt olika. Inre och yttre återspeglar varandra. Det går bortom vår tid, och rum… vära olika härkomster som raser och själar, alltså vär andliga härkomst, vårt sanna ursprung. Inga vill lösas upp, så det där med ”integrering” är ju barnsligt. Det blir enklaver istället. Precis som en njure får något som inte hör dit, andra celler som kan vara cancer eller något. Det fungerar inte. Det är bara sådant de massivt för ut i vår tid för att lösa upp allt genom förfall, degenereing och perversion – i namn av tolerans – och det är ju ”ändå kärlek”…

Att ödelägga en kulturs sammanhang, dess rötter är samtidigt att ödelägga dess framtid. Det är just det man vill, US- and A-liens – det är alien alltihop, som ligger bakom.

Media och politikerna i Partiet (alla dess sju avdelningar, vi har ETT Parti, utöver SD) för nu nu stenhårt ut kroken ”allas lika värde”, så att INGEN ska undslippa att bli nedstukad till nollvärde, och inom Storebrors totala kontroll – utan Verkligt mänsklig ”värde” – vi ska fås att ge upp vår mänsklighet, i namn av tolerans etc.

Krossa kulturerna, gör en halv av en kultur, skicka den med våld till en en annan kultur som också är under upplösning och attack. Vad får man då? Om man ska tro på propagandan de för ut i sin media (i princip all media, RFSL-median) så blir det ”en hel” … en halv plus en halv blir plötsligt något större – fast Sanningen är att det är tvärtom, det blir en kvarting – och det är att ytterligare sänka ett folk ned mot undergång genom mixning och upplösning – men ”de” kommer att likt en sjuk papegoja skrika att det är ”berikning”. Mat på torgen är ”mångkultur” enligt den perverterade logiken – på den nivån har man fått många att leva, tänka och tro på… det är tragiskt.

Man får vända på ALLT som median och politikerna för ut, för de är en propagandabyrå, inget annat, och det är ett program som rullar. Agendan är varken trevlig eller mänsklig.

Man vet egentligen att vi är på väg in i en istid. Men det ska till varje pris drivas vidare om ”man made global warming” och att koldioxid är farligt…

På så sätt skapas det kontroll över folken genom instanser, för att få med alla att frivlilligt inlåta sig i den nya onda världsordningen – bortom demokrati, nationer och mänskligt liv.

Putin – Global Warming Is ‘A Fraud’
http://iceagenow.info/2015/10/putin-global-warming-is-a-fraud/#more-17240

Greenland Blowing Away All Records For Ice Gain
https://stevengoddard.wordpress.com/2015/10/29/greenland-blowing-away-all-records-for-ice-gain/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s